Ons verkoopteam

 

Wij ontvangen u of uw relatie(s) graag in onze showroom of maak een afspraak op locatie met één van onze accountmanagers. Wij zorgen voor de rest; leverantie, tussenopslag, transport, montage en eventuele service. Turnkey. Ontzorgen. Dat is ons vak.

 

Voor regio Noord- en Oost-Nederland kunt u contact opnemen met Marcel van Veen, bereikbaar onder nummer +31(0)6 - 51 11 58 97 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor regio (Zuid)West- en Midden-Nederland kunt u contact opnemen met Fabion Hofman, bereikbaar onder nummer +31 (0)6 - 55 45 89 72 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor regio Groot-Amsterdam kunt u contact opnemen met  Jack Vendelbos, bereikbaar onder nummer +31 (0)6 - 51 93 89 30 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Zuid-Nederland, België, Luxemburg en Duitsland kunt u contact opnemen met Lucy Bastiaannet, bereikbaar onder nummer +31 (0)38- 33 35 28 2 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U kunt ons ook bezoeken! In onze showroom in Kampen staan diverse keukens opgesteld. U krijgt altijd deskundig advies en een gratis offerte inclusief een 3D ontwerp.

Wilt u onze showroom op afspraak bezoeken? Dan kunt u een afspraak met de verkoop binnendienst plannen, bereikbaar onder nummer +31(0)38- 33 35282 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.